مطلب یک

کالیبره کردن ترازو:

نحوه کالیبره کردن ترازوهای AND را به صورت تصویری آموزش می دهیم.

کالیبره ترازو در جهت دقیق نشان دادن وزن بسیار اهمیت دارند. دقیق نشان دادن وزن برای یک ترازوی آزمایشگاهی  یا ترازو طلافروشی و انواع ترازوها با فعالیت های مختلف مهم هست و در صورت رعایت نشدن می تواند ضر مالی داشته باشد. کالیبره کردن یعنی تنظیم ترازو با یک جسم دقیق تا ترازو دقیق کار کند. هر ترازویی هر چند وقت یک بار و هر وقت که مکان ترازو تغییر می کند باید در همان مکان کالیبره و تنظیم شود. ترازوهای کالیبره اتومات به صورت اتومات و با یک سنگ داخلی کالیبره می شوند ولی هر ترازوی کالیبره دستی با یک سنگ با وزن خاص مربوط به آن ترازو کالیبره می شود.

 

کالیبره کردن ترازو چیست؟

امروز کالیبره ترازوهای سری ek_i را براتون گذاشتم. این سری ترازوها در 2مدل با دقت های یک دهم گرم و یک صدم گرم  با ظرفیت های مختلف تولید می شوند که ترازوهای دقت 0.1 گرم دارای یک کفه مستطیلی  و ترازوهای دقت 0.01 گرم یک کفه گرد دارند. جهت مشاهده این سری ترازوها و دانستن قیمت و مشخصات و خرید به فروشگاه اینترنتی کوه نور مراجعه کنید.

کالیبره تمامی این سری ترازوها مثل هم می باشد با این تفاوت که هر ترازو سنگ کالیبره مخصوص به خودش را می خواهد. در ادامه توضیح خواهیم داد.

در عکس ها ترازوی EK3000i را با هم کالیبره می کنیم  برای ترازوهای دیگر از این سری هم مانند زیر عمل کنید :


مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها